Mijn profiel - Wat vind ik terug op ''Mijn profieloverzicht''?

Het profiel geeft u de mogelijkheid om informatie toe te voegen en te delen met anderen, te wisselen tussen verschillende woningen of uit te loggen om later terug te komen.

Profiel:
Op het profiel kunt u persoonlijke gegevens zoals uw gebruikersnaam, wachtwoord en verhuisdata wijzigen.

Toegevoegde inspiratie:
Bekijk uw eerder toegevoegde inspiratie items hier. U heeft hier de mogelijkheid items te annuleren.

Wissel van woning:
Wissel van woning om de vooruitgang te bekijken en een reactie achter te laten voor de bewoner(s).

Uitloggen:
Log uit bij KMH Wonen om later terug te komen. Vergeet niet om regelmatig je mail te bekijken voor notificaties.