Hoe kan ik de effectiviteit verbeteren?

Met de effectiviteit van de software koppeling bedoelen wij het percentage van uw opdrachtgevers dat daadwerkelijk een uitnodiging krijgt voor HelpMee. Heeft u bijvoorbeeld 100 woningen in het aanbod en nodigt u 75 verkopers uit voor HelpMee, dan is effectiviteit van de software koppeling 75%. U heeft dit dus zelf in de hand. Wanneer er een nieuwe woning wordt ingeladen in HelpMee, sturen wij u een ‘aandacht vereist’ e-mail. In uw makelaarsdashboard ziet u direct wie er nog kan worden uitgenodigd. We raden aan dit zo veel mogelijk up te date houden, het beheer van uw account kost dan maar enkele minuten per week. Krijgt u de e-mails niet binnen, of wilt u liever vaker (of minder vaak) een reminder? Klik dan op het poppetje rechtsboven in uw scherm u komt in terecht in ‘Mijn gegevens’. Bij de notificaties kunt u de frequentie ervan wijzigen.

Daarnaast is het afhankelijk van uw CRM-leverancier en webbouwer welke gegevens u dient aan te vullen alvorens iemand uit te nodigen. Moet u bijvoorbeeld standaard een url plakken, of altijd de klantgegevens handmatig invoeren? Allicht helpt het dan om samen met uw CRM-leverancier te onderzoeken of dit effectiever kan.