Hoe kan ik de effectiviteit verbeteren?

Met de effectiviteit van de software koppeling bedoelen wij het percentage van uw opdrachtgevers dat daadwerkelijk een uitnodiging krijgt voor Diorama (HelpMee). Heeft u bijvoorbeeld 100 woningen in het aanbod en nodigt u 75 verkopers uit voor HelpMee, dan is effectiviteit van de software koppeling 75%. U heeft dit dus zelf in de hand. Wanneer er een nieuwe woning wordt ingeladen in uw account, sturen wij u een ‘Aandacht vereist’ e-mail. In uw makelaarsdashboard ziet u direct wie er nog kan worden uitgenodigd. We raden aan dit zo veel mogelijk up-to-date te houden, het beheer van uw account kost dan maar enkele minuten per week. Krijgt u de e-mails niet binnen, of wilt u liever vaker (of minder vaak) een reminder? Klik dan op het poppetje rechtsboven in uw scherm u komt in terecht in ‘Mijn gegevens’. Bij de notificaties kunt u de frequentie ervan wijzigen.

Daarnaast is het afhankelijk van uw CRM-leverancier en webbouwer welke gegevens u dient aan te vullen alvorens iemand uit te nodigen. Moet u bijvoorbeeld standaard een URL plakken, of altijd de klantgegevens handmatig invoeren? Allicht helpt het dan om samen met uw CRM-leverancier te onderzoeken of dit effectiever kan.