Wat zijn top performers?

Onder het kopje ‘top performers’ lichten we de drie HelpMee websites uit die het best gebruikt worden. Dit betekent dat de verkopers en de medepromotors van deze woningen veel content hebben geplaatst en de pagina flink hebben verspreid. Wilt u zo’n top performer bekijken? Dit gaat als volgt:

1. Klik op foto van de top performer in uw statistiekenoverzicht
  2. Scrol naar de objectinformatie, onder de klantgegevens
  3. Hier ziet u een aantal vetgedrukte kopjes. Scrol naar het kopje ‘Link naar de promotie’
  4. Klik daaronder op ‘Bekijk de promotie voor ………’

Nu bent u op de HelpMee website. Hier ziet u precies welke content er is toegevoegd en door wie. Tevens kunt u via het kopje ‘delen’ de pagina eventueel zelf plaatsen op social media.