Ik wil content (laten) verwijderen, kan dat?

Heeft u via de API-koppeling HelpMee content op uw eigen website, maar wilt u bepaalde items verwijderen? Geen probleem, doorloop de volgende stappen en het is direct verdwenen:

1. Log in op uw HelpMee makelaarsomgeving en klik op aandacht vereist
  2. Klik op het derde blokje ‘Goed- of afkeuren’

3. Kies op het soort item (media, anekdotes, kenmerken, voorzieningen) dat u wilt verwijderen
  4. Nu verschijnen alle items binnen de gekozen categorie
  5. Klik op het kruisje en het item verdwijnt van uw website

Wilt u voortaan liever vooraf beslissen of bepaalde content wordt geplaatst? Neem dan contact met ons op en we stellen dit voor u in. Items worden dan pas geplaatst op uw website, nadat u ze heeft goedgekeurd door op het vinkje te klikken.