Kan ik de content ook op mijn eigen website plaatsen?

Eén van de meest waardevolle punten van HelpMee is de unieke content die de woningverkopers en diens netwerk op HelpMee kunnen plaatsen. Via een eenvoudig te implementeren koppeling kan deze content ook op de makelaarswebsite terechtkomen. Uiteraard is hierbij duidelijk aangegeven dat deze items vanuit de bewoner en hun vrienden komen. Dit is een verrijking van uw website en gelijk erg goed voor de Google ranking. U kunt zelf kiezen of de items automatisch worden geplaatst, of dat u ze eerst dient goed te keuren.

Er zijn twee manieren waarop we de content door kunnen zetten naar uw website. De eerste is via een API-koppeling. Hierbij wordt alles perfect binnen de huisstijl van uw site weergegeven. Voor makelaars met een Realworks of Housenet website is deze koppeling al gerealiseerd. Heeft u zo’n website? Neem dan contact met ons op en we zetten het gelijk aan. Heeft u een andere webbouwer? Ga dan binnen uw makelaarsomgeving naar de instellingen en klik vervolgens op koppelingen. Hier ziet u onder de YouTube koppeling de API-koppeling. Daar kunt u de benodigde API key opvragen en daarnaast de documentatie inzien. Geef beide door aan uw webbouwer, zodat het kan worden geïnstalleerd. Wij raden u ook aan hierover contact met ons op te nemen, zodat wij de webbouwer verder kunnen instrueren.

De tweede mogelijkheid is is via een iFrame. Ook hierbij wordt de content doorgezet, maar houden we de huisstijl van HelpMee aan. In dit artikel leggen we uit hoe dit in zijn werk gaat. Neem wederom gerust contact met ons op en we zullen het samen installeren.