Hoe kan ik mijn bereik vergroten?

Een groot bereik wordt gerealiseerd door enthousiaste opdrachtgevers. De eerste stap is om al uw verkopers uit te nodigen voor HelpMee. Daarnaast hebben wij in dit artikel uiteengezet hoe u hen kunt stimuleren actief met HelpMee aan de slag te gaan. Om extra bereik te generen kunt u ook een beloning instellen. In HelpMee zit namelijk een competitie-element verwerkt. Telkens als iemand iets toevoegt, of de pagina deelt, krijgt diegene punten. KijkMijnHuis verloot maandelijks en jaarlijks prijzen onder de gebruikers. Uw verkopers kunnen zelf ook een prijs ter beschikking stellen. Tot slot kan het makelaarskantoor dit ook doen. Dit stelt u in via het kopje ‘beloningen’ in uw instellingen.

Verder kunt u het bereik vergroten door de pagina te delen op de social media kanalen van het makelaarskantoor. Dit werkt als volgt:

1. Wanneer u bent ingelogd in uw makelaarsdashboard klikt u op ‘Verkoop / verhuur’, in de witte balk links in uw scherm
  2. Er ontvouwt zich een menu met een aantal sub kopjes, klik hierbinnen op ‘Uitgenodigd / actief’
  3. Nu ziet u alle HelpMee websites die momenteel online zijn, deze kunt u individueel aanklikken

4. Wanneer u er één heeft aangeklikt, scrolt u naar de objectinformatie, onder de klantgegevens
  5. Hier ziet u een aantal vetgedrukte kopjes. Scrol naar het kopje ‘Link naar de promotie’
  6. Klik daaronder op ‘Bekijk de promotie voor ………’

7. Nu bent u op de betreffende HelpMee pagina. Klik hierin rechtsboven op ‘delen’
  8. Ga met uw muis langs één van de deelberichten en u krijgt direct de mogelijkheid het bericht te plaatsen op Facebook, Twitter, Linkedin of Goolge + (alleen de verkoper en ingeschreven medepromotors kunnen de pagina ook via de e-mail delen)
  9. Kies het medium waarop u de pagina wilt verspreiden. Het deelbericht wordt geplaatst en deze linkt door naar de gehele HelpMee website
  10. Wilt u nóg meer bereik? Doorloop dan dezelfde stappen en deel de website ook op uw persoonlijke social media accounts