Waarom daalt mijn percentage?

De effectiviteit van de software koppeling daalt, wanneer u verhoudingsgewijs minder verkopers uitnodigt voor HelpMee. De objecten worden dus wel ingeladen in uw account, maar er wordt geen uitnodiging verzonden. Dit kan meerdere redenen hebben. Het zou kunnen dat u bent overgestapt van CRM leverancier of website en daardoor meer gegevens handmatig moet toevoegen. Ook kan het bijvoorbeeld zijn dat u bepaalde gegevens niet meer invoert in uw CRM systeem. In dit artikel leest u meer over de effectiviteit van de software koppeling. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen en dan kijken we samen hoe we deze effectiviteit kunnen verbeteren.