Waarom daalt mijn percentage?

De effectiviteit van de software koppeling daalt, wanneer u verhoudingsgewijs minder verkopers uitnodigt voor Diorama (HelpMee). De objecten worden dus wel ingeladen in uw account, maar er wordt geen uitnodiging verzonden. Dit kan meerdere redenen hebben. Het zou kunnen dat u bent overgestapt van CRM leverancier of website en daardoor meer gegevens handmatig moet toevoegen. Ook kan het bijvoorbeeld zijn dat u bepaalde gegevens niet meer invoert in uw CRM systeem. In dit artikel leest u meer over de effectiviteit van de software koppeling. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen en dan kijken we samen hoe we deze effectiviteit kunnen verbeteren.