Volgen

YouTube kanaal verwijderen

Als u uw YouTube-kanaal sluit, wordt alle content permanent verwijderd. Onder content vallen bijvoorbeeld uw video's, reacties, berichten, afspeellijsten en geschiedenis. Opmerking: Het is op dit moment niet mogelijk om een kanaal te verwijderen vanaf een mobiel apparaat.

Volg deze stappen om uw YouTube-kanaal te verwijderen:

  1. Log op een computer in bij het YouTube-kanaal dat u wilt verwijderen.
  2. Ga naar uw geavanceerde accountinstellingen. Met de volgende stappen kunt u de geavanceerde accountinstellingen openen:
    • Klik in de rechterbovenhoek op uw account > YouTube-instellingen .
    • Selecteer Overzicht onder Accountinstellingen.
    • Selecteer Geavanceerd onder de naam van het kanaal.YouTube_kanaal_verwijderen_1.pngYouTube_kanaal_verwijderen_2.png
  3. Selecteer Kanaal verwijderen onder aan de pagina.YouTube_kanaal_verwijderen_3.png
  4. Voer uw inloggegevens in als daar om wordt gevraagd. Bevestig vervolgens dat u uw kanaal en alle content permanent wilt verwijderen.

De update neemt enige tijd in beslag. De thumbnails van uw video's blijven daardoor mogelijk nog korte tijd zichtbaar.

Opmerking: Met deze stappen verwijdert u alleen uw YouTube-kanaal, en verwijdert u niet het Google+ profiel dat of de Google+ pagina die aan het kanaal is gekoppeld, of het Google-account dat u gebruikt om in te loggen. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen