Geen meetpixel gevonden

Indien de melding Geen_MP_gevonden.jpgwordt getoond, kunnen onderstaande stappen helpen.
Mocht de meetpixel na het nemen van deze stappen nog niet werken, neem dan even telefonisch contact met ons op via 015  202 30 32.

Pagina verversen
- Stap 1: Klik op de object URL. Deze vindt u onder de advertentiefoto (zie onderstaand voorbeeld).
- Stap 2: De objectpagina opent zich. Controleer of de pagina naar de betreffende te koop staande woning verwijst (dan is de link juist).

- Stap 3: Is deze correct? Ga dan verder met stap 4. Indien de link incorrect is, zie dan artikel: object URL aanpassen. Na het aanpassen kan er opnieuw via 'Adverteren' worden bekeken of de meetpixel bij betreffend adres alsnog op actief staat.

- Stap 4: Ga terug naar het tabblad van de HelpMee account en klik tegelijk op 'CTRL' (control) en 'F5': de pagina ververst zich nu en de meetpixel zou nu op 'actief' moeten staan.