Advertentielink delen met verkopers/op eigen tijdlijn

** scrol verder naar beneden voor de uitleg 'delen op tijdlijn'. **
Delen met verkopers
De Slim Adverteren campagnes kunnen via een link worden gedeeld met de verkopers. Na het opstellen van de advertentie zorg je ervoor dat het vinkje bij 'E-mail verkopers' aan staat. Zie onderstaande afbeelding:

De e-mail naar verkopers komt er als volg uit te zien:

Wanneer de verkoper op 'Like en share' klikt, zal hij/zij het advertentiebericht op Facebook kunnen delen.

N.B. wanneer de link op Android toestellen wordt geopend via de Facebook app, kan dit een foutmelding opleveren. Dit is helaas een Facebookbug die wij niet kunnen verhelpen. De link kan echter wel op een laptop of pc worden geopend, evenals op mobiele apparaten zonder Android besturingssysteem.

Delen op eigen/makelaardij Facebookpagina
Het delen van het advertentiebericht op de eigen/makelaardij Facebooktijdlijn kan via de HelpMee account.

1. Ga na inloggen in de HelpMee account naar het kopje 'Momenteel Actief' in het menu aan de linkerkant.
  2. Selecteer de gewenste advertentie die je wilt delen en klik op

3. Wanneer een volgend scherm zicht opent, klik je op  zodat het bericht zich in de Facebookomgeving opent.

4. Eenmaal op Facebook zie je direct onder het bericht de optie  weergegeven staan.

5. Klik de optie aan, een klein venster verschijnt. Kies daarbij voor 'Delen op een pagina'.
  6. Een nieuw venster verschijnt. Zorg dat bovenaan 'Delen op een pagina die jij beheert' staat.
    Zie onderstaand voorbeeld
    - Aan de linkerkant kies je voor de Facebookpagina waarop je het bericht uiteindelijk wilt plaatsen.
    (In het voorbeeld 'KijkMijnHuis').
    - Je kunt aan de rechterkant de Facebookpagina instellen vanuit welke naam je het bericht plaatst.
    (In het voorbeeld 'Marjolein Koehler').

Na het doorlopen van deze stappen zal het bericht op de gewenste tijdlijn worden getoond.