Hoe pas ik mijn profielfoto aan?

De profielfoto wordt getoond bij digitale buurtmailings in de linkerhoek van het sjabloon over de huizenfoto. Wanneer er geen profielfoto is ingesteld, zal er een extra logo op dit sjabloon worden getoond.

1. Ga voor het instellen/aanpassen van de profielfoto naar  (rechts bovenin).
    Het tabblad 'Mijn gegevens' wordt nu geopend.

2. Kies voor 'wijzig foto' onder het blok 'Foto' aan de rechterkant.
    Let op: indien de foto te groot van formaat is, zal deze zich niet tonen nadat de nieuwe foto wordt opgeslagen. Neem gerust even contact met ons op als u er niet uit komt!

3. Klik op 'opslaan'; de foto is nu gewijzigd.

Het kan soms even duren voordat de profielfoto juist wordt getoond. Na maximaal 24 uur zou de profielfoto echter zichtbaar moeten zijn.