Aanmelden voor KMH Wonen

KMH Wonen wordt gratis aangeboden door uw makelaar (mits deze bij ons is aangesloten). Heeft u nog geen uitnodiging heeft ontvangen voor onze service? Dan adviseren wij u om eerst contact op te nemen met uw makelaar, zij kunnen u eenvoudig voorzien van een account.

Is uw makelaar niet bij ons aangesloten? Geen probleem, maar neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website, via een e-mail naar service@kijkmijnhuis.nl of bel ons op 015 - 202 303 2. Uiteraard kunt u ook aan uw makelaar vragen of zij contact met ons willen opnemen.

U kunt ook zelf een account aanmaken door mijn.kijkmijnhuis.nl te bezoeken en op “Creëer een nieuw account” te klikken. Hier kunt u ook zonder aangesloten makelaar een gratis account aanmaken.