Hoe pas ik de object URL aan?

Onderstaande stappen gelden uiteraard na inloggen in de HelpMee account.

1. Ga naar het kopje ‘verkoop/verhuur’ dat onder ‘Slim Adverteren’, in het menu staat.

2. Zoek op het juiste adres en klik aan.
  3. Kies bij ‘Object informatie’ voor ‘bewerken’ (iets naar beneden scrollen).

4. Voeg de juiste link in bij ‘Object URL inclusief…’.
    De object URL is de link naar de woning op uw website. Deze link ziet er vaak ongeveer zo uit:

"https://www.makelaarsnaam.nl/aanbod/plaats/straatnaam_huisnummer.html"

Let op: dit moet een link naar jullie eigen objectpagina zijn, geen link naar Funda.
  5. Test juistheid van de link door op  te klikken.
  6. Klik op ‘opslaan’: de juiste URL is nu toegevoegd.
  7. Indien je een advertentie wilt plaatsen, ga dan wederom naar ‘Slim Adverteren’ en zoek op het gewenste adres.