Voorziening toevoegen

Op de HelpMee pagina kunnen voorzieningen worden toegevoegd. Dit zijn bijvoorbeeld de supermarkt bij u om de hoek, het park aan het einde van de straat en de scholen in de buurt van de woning. U kunt ook denken aan restaurants, benzinestations of openbaar vervoer.

Aan de hand van onderstaande stappen kunt u een voorziening toevoegen op de HelpMee pagina.

Stap 0.

Ga naar https://helpmee.nl/dashboard/ om in te loggen.

Stap 1.

Klik boven in de balk op het menu item "Het Huis".

Stap 2.

Kies voor de optie "Voorzieningen" of klik op "Ga naar voorzieningen".

Stap 3.

Zoek op de kaart waar de voorziening te vinden is die u wilt toevoegen. Klik op de locatie op de kaart.

Stap 4.

Vul de gegevens in die u bij de voorziening wilt vermelden: de naam en de categorie. Klik op "Opslaan" om vervolgens de voorziening toe te voegen aan uw account.