Voorziening toevoegen

Op de Diorama (voorheen: HelpMee) pagina kunnen voorzieningen worden toegevoegd. Dit zijn bijvoorbeeld de supermarkt bij u om de hoek, het park aan het einde van de straat en de scholen in de buurt van de woning. U kunt ook denken aan restaurants, benzinestations of openbaar vervoer. Aan de hand van onderstaande stappen kunt u een voorziening toevoegen op de Diorama pagina.

Stap 1:
Ga naar https://helpmee.nl/dashboard/ om in te loggen.

Stap 2: Klik boven in de balk op het menu item "Het Huis".

Stap 2: Klik op "Ga naar voorzieningen".

Stap 3.

Zoek op de kaart waar de voorziening te vinden is die u wilt toevoegen. Klik op de locatie op de kaart.

Stap 4.

Vul de gegevens in die u bij de voorziening wilt vermelden: de naam en de categorie. Klik op "Opslaan" om vervolgens de voorziening toe te voegen aan uw account.