Anekdote toevoegen

Als promotor kunt u anekdotes toevoegen over de woning. Daarbij gaat het om korte verhaaltjes over de woning. U kunt denken aan de barbecues die altijd in de tuin gehouden werden of de verjaardagen die met de hele familie gevierd werden. U kunt ook een foto toevoegen bij de anekdotes.

Hieronder staat stap voor stap uitgelegd hoe u anekdotes kunt toevoegen.

Stap 1.

Log in via https://www.helpmee.nl/dashboard/ met uw inloggegevens.

Stap 2.

Klik bovenin op "Anekdotes".

Stap 3.

U wordt doorgestuurd naar sectie "Anekdotes" en kunt daar via de knop een anekdote toevoegen.

Stap 4.

Vul uw verhaal in en voeg eventueel een bijpassende foto toe. Klik op "Opslaan" om uw anekdote toe te voegen aan uw HelpMee pagina.