Media toevoegen/aanpassen

In de Diorama (HelpMee) account kunnen foto's worden toegevoegd. De woningfoto's die uw makelaardij heeft gemaakt, zijn hier al geplaatst. Zelf kunt u ook mooie foto's toevoegen, van bijvoorbeeld het bos of park in de buurt of een gezellige burendag!

Stap 1:  Ga naar https://helpmee.nl/dashboard/ om in te loggen in uw account.

Stap 2:  Klik boven in het het scherm op het menu item "Het huis".

Stap 3: Klik op de optie "Media" of kies voor "Ga naar media".

Stap 4:
Via de button 'Toevoegen' kunt u vervolgens foto's toevoegen. Er opent zich een nieuw scherm waar u bestanden op uw computer kunt selecteren. Kies het bestand dat u wilt toevoegen en klik op "Opslaan". U kunt meerdere bestanden tegelijk toevoegen. Wat de grootte van de bestanden betreft; indien het uploaden niet lukt, neem dan even contact op met ons via 015 - 202 30 32.
Wij houden een grootte van 5 MB aan.

- Voor het verwijderen van een mediabestand kiest u bij het blok 'Media' voor het kruisjessymbool óp betreffende foto. U krijgt de melding 'Weet u het zeker?'. Indien akkoord, kies voor 'Ok'. Het bestand is daarna verwijderd.