Media toevoegen

Bij het HelpMee account kunnen foto's worden toegevoegd. De makelaar heeft de foto's die zij gemaakt hebben hier al aan toegevoegd, maar als u zelf ook mooie foto's hebt gemaakt kunnen deze hier worden toegevoegd.

Stap 0.

Ga naar https://helpmee.nl/dashboard/ om in te loggen in uw account.

Stap 1.

Klik boven in het het scherm op het menu item "Het huis".

Stap 2.

Klik op de optie "Media" of kies voor "Ga naar media".

Stap 3.

Via de button "Toevoegen" kunt u vervolgens foto's toevoegen. Er opent zich een nieuw scherm waar u bestanden op uw computer kunt selecteren. Kies het bestand dat u wilt toevoegen en klik op "Opslaan". U kunt meerdere bestanden tegelijk toevoegen.