Anekdote toevoegen/aanpassen

Als verkoper of verhuurder kunt u anekdotes toevoegen over uw woning. Daarbij gaat het om korte verhaaltjes over uw woning. U kunt denken aan de barbecues die altijd in de tuin gehouden werden of de verjaardagen die met de hele familie gevierd werden. U kunt ook een foto toevoegen bij de anekdotes.

Hieronder staat stap voor stap uitgelegd hoe u anekdotes kunt toevoegen.

Stap 1: Log in via https://www.helpmee.nl/dashboard/ met uw inloggegevens.

Stap 2: Klik bovenin op 'Het Huis' en vervolgens op 'Anekdotes'.

Stap 3: U wordt doorgestuurd naar sectie "Anekdotes" en kunt daar via de knop een anekdote toevoegen.

Stap 4
Vul uw verhaal in en voeg eventueel een bijpassende foto toe. Klik op "Opslaan" om uw anekdote toe te voegen aan uw Diorama (HelpMee) pagina.

- Voor het bewerken van een anekdote klikt u op het 'potlood' symbool en past de anekdotes aan waar nodig.
- Voor het verwijderen kiest u voor het prullenbakje.