Anekdote toevoegen

Als verkoper of verhuurder kunt u anekdotes toevoegen over uw woning. Daarbij gaat het om korte verhaaltjes over uw woning. U kunt denken aan de barbecues die altijd in de tuin gehouden werden of de verjaardagen die met de hele familie gevierd werden. U kunt ook een foto toevoegen bij de anekdotes.

Hieronder staat stap voor stap uitgelegd hoe u anekdotes kunt toevoegen.

Stap 1.

Log in via https://www.helpmee.nl/dashboard/ met uw inloggegevens.

Stap 2.

Klik bovenin op 'Het Huis'

en vervolgens op 'Anekdotes'.

Stap 3.

U wordt doorgestuurd naar sectie "Anekdotes" en kunt daar via de knop een anekdote toevoegen.

Stap 4.

Vul uw verhaal in en voeg eventueel een bijpassende foto toe. Klik op "Opslaan" om uw anekdote toe te voegen aan uw HelpMee pagina.

- Voor het bewerken van een anekdote klikt u op het 'potlood' symbool en past de anekdotes aan waar nodig.
- Voor het verwijderen kiest u voor het prullenbakje.