Kenmerken toevoegen

U kunt als verkoper of verhuurder kenmerken toevoegen om uw woning te promoten. Kenmerken zijn korte omschrijvingen die kenmerkend zijn voor uw woning of de buurt waarin uw woning staat. U kunt daarbij denken aan een groene omgeving, dichtbij de stad, of bijvoorbeeld een zonnige achtertuin.

Hieronder staat stap voor stap vermeld hoe u kenmerken kunt toevoegen aan uw HelpMee pagina. Wij tonen u een voorbeeld van hoe een anekdote er uit zou kunnen zien.

Stap 1.

Log in met uw gegevens via https://www.helpmee.nl/dashboard/.

Stap 2.

Klik bovenin op de optie "Kenmerken".

Stap 3.

U wordt doorgestuurd naar sectie "Kenmerken" en kunt daar via de knop kenmerken toevoegen.

Stap 4.

Vul een korte omschrijving in van het kenmerk. Als deze te omschrijving teveel tekens bevat, zal het kenmerk worden opgeknipt. Dat wil zeggen dat niet de gehele tekst zichtbaar is, maar slechts een gedeelte. Klik op "Opslaan" om het kenmerk toe te voegen.