Hoe moet ik mij afmelden voor de Verhuisservice?

Wanneer u zich wilt afmelden voor de KMH Verhuisservice, kunt u de volgende stappen volgen:

Stap 1

Zorg ervoor dat u zich inlogt via http://vhs.kijkmijnhuis.nl/dashboard/login

Stap 2

In uw dashboard klikt u rechts bovenin uw scherm op uw naam om naar uw profiel instellingen te gaan. Dit kunt u zien op onderstaande afbeelding.

Stap 3

Vervolgens klikt u bovenin uw scherm op het kopje 'afmelden', zoals hieronder in de afbeelding weergegeven.

Stap 4

Daar klikt u op afmelden in het midden van uw scherm, zoals in de afbeelding te zien is.

Indien u zich hebt afgemeld, kunnen eenmaal verstuurde brieven vanzelfsprekend helaas niet teruggehaald worden.

Let op; Wanneer u nog geen account hebt waarin u kunt inloggen, kunt u contact opnemen via 015 202 303 4 of per mail naar verhuisservice@kijkmijnhuis.nl