Media toevoegen

Aan de Diorama (voorheen: HelpMee) pagina kunnen foto's worden toegevoegd. De makelaar van de verkoper heeft de foto's die zij hebben gemaakt hebben hier al aan toegevoegd, maar als u zelf ook mooie foto's heeft gemaakt kunnen deze hier worden toegevoegd.

Stap 1: Ga naar https://helpmee.nl/dashboard/ om in te loggen in uw account.

Stap 2: Klik boven in het het scherm op het menu item "Het huis".

Stap 3: Klik op de optie "Media" of kies voor "Ga naar media".

Stap 4:  Via de button "Toevoegen" kunt u vervolgens foto's toevoegen. Er opent zich een nieuw scherm waar u bestanden op uw computer kunt selecteren. Kies het bestand dat u wilt toevoegen en klik op "Opslaan". U kunt meerdere bestanden tegelijk toevoegen.