Hoe voeg ik bedrijven toe?

Nadat u het aantal verhuizers heeft aangegeven en alle gegevens heeft ingevuld, kunt u bedrijven selecteren aan wie u de adreswijziging wilt sturen. Dit doet u voor uzelf én voor uw medeverhuizers.

Sommige abonnementen staan niet op uw naam, maar op de naam van een andere verhuizer. Andere adreswijzigingen gelden voor het hele gezin. U kunt per bedrijf aangeven voor wie u de adreswijziging naar het betreffende bedrijf wilt laten sturen.

Stap 1

Zoek een bedrijf naar keuze, klik hierop.

Stap 2

klik vervolgens op het plusje bij de naam of namen voor wie u naar dit bedrijf een adreswijziging wilt sturen.

Deze namen worden op dat moment groen. Wanneer u verder zoekt en meer bedrijven selecteert, gaat het getal achter uw naam en de namen van uw medeverhuizers omhoog.

Als u op uw naam klikt, ziet u in de middelste kolom een overzicht van de bedrijven die voor uw naam zijn geselecteerd.